Ilmoittautuminen

^Kesis Leiriohjaajahakemus 2022
»Ilmoittautuminen ei ole käynnissä!

Kesis on Sauvon Ahtelassa järjestettävä Varsinais-Suomen suurin monipuolinen liikuntaleirikokonaisuus. Leiri liikuttaa kaikkia 4-16 vuotiaita lapsia ja perheleirien aikuisia. Leirijärjestelyistä vastaa Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry eli LiikU.

Leiriohjaajaksi lukeutuu jokainen leirillä oman työpanoksena antava aikuinen tai nuori. Työtehtävät vaihtelevat ryhmänohjaajan tehtävistä muihin leiriohjaajan tehtäviin, kuten esimerkiksi turvaan, huoltoon tai ensiapuun. Leirin onnistumisessa jokaisella leiriohjaajalla on oma tärkeä roolinsa. Leiriohjaajien osalta Kesis alkaa ma 13.6.22 aamusta ja päättyy pe 17.6.22 viiteen mennessä.

Täytä hakemus huolellisesti tiedoillasi ja saat sen jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja tiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot. Kun käsittelemme hakemuksia, lähetämme vahvistuksen hyväksytystä hakemuksesta ja valinnasta leiriohjaajaksi. Määritämme leiriohjaajan tehtävän leirillä huomioiden hakijan toiveet ja leirin tarpeet. Mikäli viestiä ei heti kuulu, ei se tarkoita sitä, ettetkö pääsisi leirille ohjaajaksi. Leirin järjestäjällä on oikeus- ja velvollisuus valita tai jättää valitsematta hakija LiikUn yhdenvertaisuussuunnitelman sekä Kesiksen arvojen ja sääntöjen perusteella.

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) noudattaa viranomaisten säädöksiä leirien ja muiden tapahtumien järjestelyjen suhteen koronavirustilanteessa. Teemme tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa koronavirustilanteen seurannassa. Koronavirustilanteen tuomien mahdollisten muutosten seurannassa pidämme myös teidät leiriohjaajat ajan tasalla.

Osaavien vapaaehtoisohjaajien avulla varmistamme hienon elämyksen leiriläisille!

Leiriltä julkaistaan tapahtuma- ja yleiskuvia Kesiksen ja sen järjestäjän LiikUn eri alustoille leirin aikana ja sen jälkeen.

Tapahtuma- ja yleiskuvien lisäksi leirillä otetaan myös lähikuvia. Ilmoittautumislomakkeessa voi tarvittaessa kieltää lähikuvien ottamisen leiriläisestä.

Lisätietoja: Laura Tolonen puh. 040 9000 844, etunimi.sukunimi@liiku.fi.Takaisin liiku.fi/kesis -sivulle.© Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry
Humalistonkatu 6, 20100 Turku, puh. (02) 515 1900
Pohjoisranta 11 D, 2. krs, 28100 Pori, puh. (02) 529 6600
Kaikki yhteystiedot
Tietosuojaseloste