Ilmoittautuminen

Perheleiri 2 15.-17.6.22 (4-7v.)

Perheleiri 2 on 4-7-vuotiaiden lapsien sekä isän, äidin, isovanhemman tai vaikka kummin leiri. Leirillä majoitutaan omassa teltassa, kokeillaan yhdessä eri liikuntalajeja, pelataan, leikitään, saunotaan ja saadaan uusia leirikavereita. Aikuisille on järjestetty myös oma lajitutustuminen. Perheleirit ovat osa isoa Kesis-leiriä. Perheleirejä järjestetään Kesiksen aikana kaksi. Molemmilla leireillä on vastaavanlaiset ohjelmat ja leireille otetaan 30 paria ilmoittautumisjärjestyksessä. Aikuinen voi ilmoittautua leirille yhden tai kahden lapsen kanssa. Molemmista lapsista tulee tehdä oma ilmoittautumisensa. Perheleireille ei järjestetä erikseen kuljetusta, vaan jokainen vastaa itse kuljetuksistaan leirialueelle ja sieltä pois.
»Ilmoittautuminen ei ole käynnissä!

LEIRIEHDOT KESIS 2022 PERHELEIRIT

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen etenee siten, että valitset leiriosuutesi, täytät leiriläisen perustiedot ja painat "varaa paikkasi tähän tapahtumaan" -painiketta. Seuraavalla sivulla sinulta kysytään leirin järjestämisen kannalta oleellisia tietoja, kuten osoite, erikoisruokavalio jne... Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään 25.5.2022.

Leirimaksu

Maksu sisältää ammattitaitoisen lajiohjauksen ja välineistön, oheisohjelman, ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), leirituotteen sekä tapaturmavakuutuksen. Turun Sanomat tukee Kesiksen perheleirejä ja kestotilaajat saavat 10 € alennuksen leirimaksusta. Kestotilaajan asiakasetu on talouskohtainen ja ilmoittautumisen yhteydessä tulee antaa Turun Sanomien asiakasnumero.
Perheleirien 1 ja 2 hinta:
Perushinta 85€/ hlö
Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 75€/ hlö
Perhesportin hinta:
Perushinta 115€/ hlö
Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 105€/ hlö

Kuljetukset

Perheleireille ei järjestetä erikseen kuljetusta, vaan jokainen vastaa itse kuljetuksistaan leirialueelle ja sieltä pois.

Laskutus

Leirimaksu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskun saajan sähköpostiosoitteeseen. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Lasku on perintäkelpoinen ja asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin olkaa yhteydessä LiikUn toimistoon ennen eräpäivää 02 5151 900. Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti noudattamalla viranomaisten ohjeistusta.

Peruutusehdot

Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2022 jälkeen, pidätämme 50 € leirimaksusta. Peruuttamattomasta tai 25.5.2022 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset täytyy tehdä sähköpostilla laura.tolonen@liiku.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry/ Kesis-peruutus, Humalistonkatu 6, 20100 Turku. Mikäli Kesis joudutaan perumaan koronavirustilanteen vuoksi, LiikU palauttaa jo maksetut leirimaksut.

Majoitus

Leiriläisellä ja osallistuvalla aikuisella tulee olla oma teltta tai etukäteen sovittu paikka kaverin teltassa.

Leiriopas

Leiriopas lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen leiriä. Oppaassa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä (mm. kuljetukset, päiväohjelma, yms.)

Valokuvaus
Leiriltä julkaistaan tapahtuma- ja yleiskuvia Kesiksen ja sen järjestäjän LiikUn eri alustoille leirin aikana ja sen jälkeen. Tapahtuma- ja yleiskuvien lisäksi leirillä otetaan myös lähikuvia. Ilmoittautumislomakkeessa voi tarvittaessa kieltää lähikuvien ottamisen leiriläisestä.

Tietosuoja

LiikUn tietosuojaseloste on luettavissa nettisivuiltamme www.liiku.fi/tietosuoja. Tietojasi käytetään leirin toteutusta varten ja ilmoittautumistiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot, lapsen syntymäaika sekä muuta erityistä huomioitavaa, varmistaaksemme jokaiselle turvallisen leirin

VAIN YKSI AIKUINEN-LAPSIPARI/ ILMOITTAUTUMISLOMAKE!Takaisin liiku.fi/kesis -sivulle.© Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry
Humalistonkatu 6, 20100 Turku, puh. (02) 515 1900
Pohjoisranta 11 D, 2. krs, 28100 Pori, puh. (02) 529 6600
Kaikki yhteystiedot
Tietosuojaseloste