Ilmoittautuminen

Lajipaketti 6 14.-17.6. (12-14v.)

Lajipakettileirillä 12-14 -vuotiaat pääsevät tutustumaan kaikkiin alla oleviin lajeihin leiriviikon aikana. Lajien lisäksi Kesiksellä on luvassa uintia sekä telttasaunan makoisat löylyt, telttailua, uusia kavereita ja monipuolista menoa ohjelmapisteillä. Kesiksellä ei ole koskaan liikuttu verenmaku suussa, vaan liikkuminen on hauskaa, uusien lajitaitojen oppimista sekä kavereihin tutustumista. Ennakkotaitoja tai lajin aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. Jos nukkuminen yksin tai kaverin kanssa teltassa askarruttaa, ei hätää, ryhmän ohjaaja nukkuu läheisessä teltassa eikä teltta-alueelle pääse ulkopuolisia.
-aikido
-rantajamit (beach, suppailu ja uinti)
-frisbeegolf
-"omnikin" jättipalloilut
-toiminnallinen treeni
-festarit
-Iloa Liikkeellä tapahtumatori
Huom. Lajimuutokset ovat vielä mahdollisia!
»Ilmoittautuminen ei ole käynnissä!

LEIRIEHDOT KESIS 2022

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen etenee siten, että valitset leiriosuutesi, täytät ensin etu- ja sukunimesi, ja painat ilmoittaudu-painiketta. Seuraavalla sivulla sinulta kysytään leirin järjestämisen kannalta oleellisia tietoja, kuten osoitetta, erikoisruokavalioita jne... Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään 25.5.2022.
Leirimaksu
Maksu sisältää ammattitaitoisen lajiohjauksen ja välineistön, oheisohjelman, ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), leirituotteen sekä tapaturmavakuutuksen. Turun Osuuskauppa (TOK) tukee leiriä ja asiakasomistajat saavat alennuksen leirimaksusta. S-etukortti on talouskohtainen ja edun saamiseksi S-kortin jäsennumeron on oltava 1240-alkuinen numerosarja, jonka löydät kortin taustapuolelta.
S-etukorttihinta 159 € (30.4.22 asti), ilman korttia 179 €
S-etukorttihinta 179 € (30.4.-25.5.22), ilman korttia 199 €

Kuntayhteistyö
Aura, Humppila, Marttila, Oripää ja Pöytyä tekevät LiikUn kanssa kuntayhteistyötä leiritoiminnassa. Kuntayhteistyön kautta edellä mainittujen kuntien leiriläisten hinta on 159 € 30.4.2022 asti. Yhteistyökunnat tarjoavat kuljetuksen kuntalaisilleen maksutta.

Kuljetukset
Leiriläisellä on mahdollisuus osallistua edestakaiseen linja-autokuljetukseen leirille. Kuljetukset järjestetään: Kaarinasta, Laitilasta, Naantalista, Raisiosta, Salosta, Turusta ja Uudestakaupungista. Kuljetus on maksullinen ja se tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä. Kuljetusten hinta on 25 € / hlö (meno-paluu). Kuljetus laskutetaan leirimaksun yhteydessä.

Laskutus
Leirimaksu ja mahdollinen kuljetusmaksu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskun saajan sähköpostiosoitteeseen. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Lasku on perintäkelpoinen ja asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin olkaa yhteydessä LiikUn toimistoon ennen eräpäivää 02 5151 900. Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti noudattamalla viranomaisten ohjeistusta.

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2022 jälkeen, pidätämme 50 € leirimaksusta käsittelykuluina. Peruuttamattomasta tai 25.5.2022 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset täytyy tehdä sähköpostilla laura.tolonen@liiku.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry/ Kesis-peruutus, Humalistonkatu 6, 20100 Turku.

LEIRIOPAS
Leiriopas lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen leiriä. Oppaassa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä (mm. kuljetukset, päiväohjelma, yms.)

Valokuvaus
Leiriltä julkaistaan tapahtuma- ja yleiskuvia Kesiksen ja sen järjestäjän LiikUn eri alustoille leirin aikana ja sen jälkeen. Tapahtuma- ja yleiskuvien lisäksi leirillä otetaan myös lähikuvia. Ilmoittautumislomakkeessa voi tarvittaessa kieltää lähikuvien ottamisen leiriläisestä.

TIETOSUOJA
LiikUn tietosuojaseloste on luettavissa nettisivuiltamme www.liiku.fi/tietosuoja. Tietojasi käytetään leirin toteutusta varten ja ilmoittautumistiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot, lapsen syntymäaika sekä muuta erityistä huomioitavaa, varmistaaksemme jokaiselle turvallisen leirin.

VAIN YKSI HENKILÖ/ILMOITTAUTUMISLOMAKE!Takaisin liiku.fi/kesis -sivulle.© Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry
Humalistonkatu 6, 20100 Turku, puh. (02) 515 1900
Pohjoisranta 11 D, 2. krs, 28100 Pori, puh. (02) 529 6600
Kaikki yhteystiedot
Tietosuojaseloste