Ilmoittautuminen

^Kesis Leiriohjaajahakemus 2020
»Ilmoittautuminen ei ole käynnissä!

Kesis on Sauvon Ahtelassa järjestettävä Varsinais-Suomen suurin monipuolinen liikuntaleirikokonaisuus. Leiri liikuttaa kaikkia neljä vuotiaista lapsista lähtien. Leirijärjestelyistä vastaa Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry.

Leiriohjaajaksi lukeutuu jokainen leirillä oman työpanoksena antava aikuinen tai nuori. Työtehtävät vaihtelevat ryhmänohjaajan tehtävistä muihin leiriohjaajan tehtäviin, kuten esimerkiksi turvaan, huoltoon tai ensiapuun. Leirin onnistumisessa jokaisella leiriohjaajalla on oma tärkeä roolinsa. Leiriohjaajien osalta Kesis alkaa ma 8.6. aamusta ja päättyy pe 12.6. alkuillasta.

Täytä hakemus huolellisesti tiedoillasi ja saat sen jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja tiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot. Kun käsittelemme hakemuksia, niin lähetämme vahvistuksen hyväksytystä hakemuksesta ja valinnasta leiriohjaajaksi. Määritämme leiriohjaajan tehtävän leirillä huomioiden hakijan toiveet ja leirin tarpeet. Mikäli viestiä ei heti kuulu, niin se ei tarkoita sitä, ettetkö pääsisi leirille ohjaajaksi. Leirin järjestäjällä on oikeus- ja velvollisuus valita tai jättää valitsematta hakija LiikUn yhdenvertaisuussuunnitelman sekä Kesiksen arvojen ja sääntöjen perusteella. 

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön sekä ulkoministeriön linjauksia leirien ja muiden tapahtumien järjestelyjen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa. Teemme tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa koronavirustilanteen seurannassa. Mikäli kesän liikuntaleirit joudutaan perumaan koronavirustilanteen vuoksi, olemme heti yhteydessä teihin leiriohjaajiin.

Osaavien vapaaehtoisohjaajien avulla varmistamme hienon elämyksen leiriläisille!

Lisätietoja: Kesiksen leiripäällikkö Anna Blomroos puh. 040 9000 842, etunimi.sukunimi@liiku.fi.Takaisin liiku.fi/kesis -sivulle.© Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry
Humalistonkatu 6, 20100 Turku, puh. (02) 515 1900
Pohjoisranta 11 D, 2. krs, 28100 Pori, puh. (02) 529 6600
Kaikki yhteystiedot
Tietosuojaseloste