Ilmoittautuminen

Sporttipaketti 2 9.-12.6. (7-9v.)

Sporttipakettileirillä 7-9-vuotiaat pääsevät tutustumaan kaikkiin alla oleviin lajeihin leiriviikon aikana. Lajien lisäksi Kesiksellä on luvassa uintia sekä telttasaunan makoisat löylyt, telttailua, uusia kavereita ja monipuolista menoa ohjelmapisteillä. Kesiksellä ei ole koskaan liikuttu verenmaku suussa, vaan liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista sekä kavereihin tutustumista. Ennakkotaitoja tai lajin aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. Jos nukkuminen yksin tai kaverin kanssa teltassa askarruttaa ja ensimmäiset telttayöt jännittävät, niin on myös mahdollisuus varata paikka puolijoukkueteltasta. Teltassa nukkuu ohjaaja yhdessä lasten kanssa. Paikka puolijoukkuetelttaan pitää varata ilmoittautumisen yhteydessä.
- BMX
- Boffaus
- Kesis-gladiaattorit
- Kirkkovenesoutu
- Pesäpallo
- Showdance
- Sirkuskoulu
- Suunnistus
»Ilmoittautuminen ei ole käynnissä!

LEIRIEHDOT KESIS 2020

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen etenee siten, että valitset leiriosuutesi, täytät leiriläisen perustiedot ja painat "varaa paikkasi tähän tapahtumaan" -painiketta. Seuraavalla sivulla sinulta kysytään leirin järjestämisen kannalta oleellisia tietoja, kuten osoite, erikoisruokavalio jne... Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään 25.5.2020.

Leirimaksu

Maksu sisältää ammattitaitoisen lajiohjauksen ja välineistön, oheisohjelman, ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), leirituotteen sekä tapaturmavakuutuksen. Turun Osuuskauppa (TOK) tukee leiriä ja asiakasomistajat saavat 20 € alennuksen leirimaksusta. S-etukortti on talouskohtainen ja edun saamiseksi S-kortin jäsennumeron on oltava 1240-alkuinen numerosarja.
Perushinta 173 € 30.4.2020 asti, tämän jälkeen 193 €
S-etuhinta 153 € 30.4.2020 asti, tämän jälkeen 173 €
Muutamat leiriosuudet ovat lisämaksullisia +30 €, joilla katetaan lajien lisäkulut. Torstain päiväleirin hinnoittelu poikkeaa muista leiriosuuksista. Siihen ei voi hyödyntää erikseen S-Etukorttia, vaan päiväleiri on hinnaltaan 50€/leiriläinen.

Kuntayhteistyö

Aura, Humppila, Marttila ja Pöytyä tekevät LiikUn kanssa kuntayhteistyötä leiritoiminnassa. Kuntayhteistyön kautta edellä mainittujen kuntien leiriläisten hinta on 153 € 30.4.2020 asti. Yhteistyökunnat tarjoavat myös kuljetuksen kuntalaisilleen maksutta.

Kuljetukset

Leiriläisellä on mahdollisuus osallistua edestakaiseen linja-autokuljetukseen leirille. Kuljetukset järjestetään: Kaarinasta, Laitilasta, Naantalista, Raisiosta, Salosta, Turusta ja Uudestakaupungista. Kuljetus on maksullinen ja se tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä. Kuljetusten hinta on 22 € / hlö (meno-paluu). Kuljetus laskutetaan leirimaksun yhteydessä. Päiväleirin hintaan sisältyy kuljetus Turusta leiripaikalle Ahtelaan ja päivän päätteeksi takaisin Turkuun.

Laskutus

Leirimaksu ja mahdollinen kuljetusmaksu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskun saajan sähköpostiosoitteeseen. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Lasku on perintäkelpoinen ja asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin olkaa yhteydessä LiikUn toimistoon ennen eräpäivää 02 5151 900.

Peruutusehdot

Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2020 jälkeen, pidätämme 50 € leirimaksusta. Peruuttamattomasta tai 25.5.2020 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset täytyy tehdä sähköpostilla anna.blomroos@liiku.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry/ Kesis-peruutus, Humalistonkatu 6, 20100 Turku. Mikäli Kesis joudutaan perumaan koronavirustilanteen vuoksi, LiikU palauttaa jo maksetut leirimaksut.

Majoitus

Kesiksellä 7-9-vuotiailla on suositus majoittua omassa tai kaverin kanssa yhteisessä teltassa, jolloin tarvitsee olla oma teltta mukana. Jos ensimmäiset telttayöt jännittävät, niin on myös mahdollisuus varata paikka puolijoukkuetelttaan, jossa ohjaaja nukkuu lasten kanssa samassa teltassa. Yhdeksästä vuodesta ylöspäin tulee olla oma teltta mukana tai etukäteen sovittu paikka kaverin telttaan.

Leiriopas

Leiriopas lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen leiriä. Oppaassa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä (mm. kuljetukset, päiväohjelma, yms.)

Tietosuoja

LiikUn tietosuojaseloste on luettavissa nettisivuiltamme www.liiku.fi/tietosuoja. Tietojasi käytetään leirin toteutusta varten ja ilmoittautumistiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot, lapsen syntymäaika sekä muuta erityistä huomioitavaa, varmistaaksemme jokaiselle turvallisen leirin.


VAIN YKSI HENKILÖ/ILMOITTAUTUMISLOMAKE!Takaisin liiku.fi/kesis -sivulle.© Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry
Humalistonkatu 6, 20100 Turku, puh. (02) 515 1900
Pohjoisranta 11 D, 2. krs, 28100 Pori, puh. (02) 529 6600
Kaikki yhteystiedot
Tietosuojaseloste