Ilmoittautuminen

Perhesport 9.-12.6. (7-10v.)

Perhesportilla 7-10-vuotiaat lapset leireilevät sekä liikkuvat yhdessä tutun aikuisen kanssa osana isoa Kesis-leiriä. Leiriviikon aikana liikutaan useamman eri liikuntalajin parissa hyvässä ohjauksessa, tutustutaan eri ohjelmapisteisiin, osallistutaan koko leirin yhteisohjelmiin, nukutaan teltassa sekä saadaan uusia leirikavereita. Aikuisille on järjestetty muutama oma lajitutustuminen leiriviikon aikana. Perhesportille ei järjestetä erikseen kuljetusta, vaan jokainen vastaa itse kuljetuksistaan leirialueelle ja sieltä pois.
»Ilmoittautuminen ei ole käynnissä!

LEIRIEHDOT KESIS 2020 PERHELEIRIT

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen etenee siten, että valitset leiriosuutesi, täytät leiriläisen perustiedot ja painat "varaa paikkasi tähän tapahtumaan" -painiketta. Seuraavalla sivulla sinulta kysytään leirin järjestämisen kannalta oleellisia tietoja, kuten osoite, erikoisruokavalio jne... Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään 25.5.2020. 

Leirimaksu 

Maksu sisältää ammattitaitoisen lajiohjauksen ja välineistön, oheisohjelman, ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), leirituotteen sekä tapaturmavakuutuksen. Turun Sanomat tukee Kesiksen perheleirejä ja kestotilaajat saavat 10 € alennuksen leirimaksusta. Kestotilaajan asiakasetu on talouskohtainen ja ilmoittautumisen yhteydessä tulee antaa Turun Sanomien asiakasnumero.
Perheleirien 1 ja 2 hinta:
Perushinta 79€/ hlö
Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 69€/ hlö
Perhesportin hinta:
Perushinta 109€/ hlö
Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 99€/ hlö

Kuljetukset 

Perheleireille ei järjestetä erikseen kuljetusta, vaan jokainen vastaa itse kuljetuksistaan leirialueelle ja sieltä pois.

Laskutus 

Leirimaksu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskun saajan sähköpostiosoitteeseen. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Lasku on perintäkelpoinen ja asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin olkaa yhteydessä LiikUn toimistoon ennen eräpäivää 02 5151 900. 

Peruutusehdot 

Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2020 jälkeen, pidätämme 50 € leirimaksusta. Peruuttamattomasta tai 25.5.2020 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset täytyy tehdä sähköpostilla anna.blomroos@liiku.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry/ Kesis-peruutus, Humalistonkatu 6, 20100 Turku. Mikäli Kesis joudutaan perumaan koronavirustilanteen vuoksi, LiikU palauttaa jo maksetut leirimaksut.

Majoitus 

Leiriläisellä ja osallistuvalla aikuisella tulee olla oma teltta tai etukäteen sovittu paikka kaverin teltassa.

Leiriopas 

Leiriopas lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen leiriä. Oppaassa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä (mm. kuljetukset, päiväohjelma, yms.)

Tietosuoja

LiikUn tietosuojaseloste on luettavissa nettisivuiltamme www.liiku.fi/tietosuoja. Tietojasi käytetään leirin toteutusta varten ja ilmoittautumistiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot, lapsen syntymäaika sekä muuta erityistä huomioitavaa, varmistaaksemme jokaiselle turvallisen leirin

VAIN YKSI AIKUINEN-LAPSIPARI/ ILMOITTAUTUMISLOMAKE!Takaisin liiku.fi/kesis -sivulle.© Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry
Humalistonkatu 6, 20100 Turku, puh. (02) 515 1900
Pohjoisranta 11 D, 2. krs, 28100 Pori, puh. (02) 529 6600
Kaikki yhteystiedot
Tietosuojaseloste